Kunstmanifestatie Kasteel Heeze 2018

Kunstmanifestatie Kasteel Heeze 

Maria Neefjes: Iran Desert Night (2018)

Kunstmanifestatie Kasteel Heeze: opening 6 oktober 2018.

Kasteel Heeze is het machtige decor voor de tentoonstelling Nieuwe Combinaties,georganiseerd door Triple A ProjectsTijdens de feestelijke opening op 6 oktober, geeft Burgemeester Paul Verhoeven het startsein voor de Kunstmanifestatie Kasteel Heeze.
Nieuwe Combinaties is de opmaat naar de Biënnale, die gedurende de maand oktober 2019 op het landgoed gaat plaatsvinden, met een beeldenroute, exposities, lichtkunstinstallaties en een artist-in-residence project.

Maria Neefjes: Iran revisited (2018)

 Drie kunstenaars: Sjaak Kooij, Maria Neefjes en Gerbrand Volger tonen het landschap van hun inspiratie in de Koetshuizen en de Ridderzaal van het middeleeuwse kasteel Eymerick. In deze nieuwsbrief laten we u kennismaken met  het werk van

Maria Neefjes.

Maria Neefjes: Marokko ochtend (2014)

Voor Maria Neefjes is reizen een belangrijk onderdeel van haar bestaan. Ze heeft voor de tentoonstelling Nieuwe Combinaties een selectie gemaakt van haar reisimpressies uit Iran, Marokko en het Middellandse Zee gebied. Schilderen, tekenen is haar leven, haar lot. In haar vaak beweeglijke composities gebruikt ze vlammende kleuren, sporen van inheemse kunst en decoratieve patronen.

Maria Neefjes: Medici tuinen Florence (2012)

Op de tentoonstelling laat ze ook een heel andere kant zien van haar kunstenaarschap: haar dagboektekeningen. Kleine intieme portretten, met een liefelijke intensiteit en de kleuren, die zo kenmerkend zijn voor de werken van Maria.

Maria Neefjes: Dagboek 2016


De tentoonstelling Nieuwe Combinaties, met Sjaak Kooij, Maria Neefjes en Gerbrand Volger is te zien gedurende twee weekenden, op 6/7 en 13/14 oktober 2018, van 13.00 – 17.00 uur en vindt plaats in de Koetshuizen en de Ridderzaal van Kasteel Eymerick.
Adres: Kasteel Heeze, Kapelstraat 25, Heeze.
U bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening op 6 oktober, 15.00 uur. 

www.marianeefjes.nl
Det Regts                      Saskia Groenewegen

Triple A Projects – it’s all about Art.
www.allaboutartprojects.nl